MUĞLA / YATAĞAN - Cazkırlar İlkokulu

Eyl

Mahallemizde bulunan Sağlık Evinde görevli Ebe Habibe Hanım tarafından karne hediyesi olarak öğrencilerimize yaş pasta ikram edildi.

İkramı için Habibe Hanıma teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Eyl

2022-2023 eğitim-öğretim yılsonu nedeniyle okulumuz bahçesinde piknik yapıldı. Piknikte öğrencilerimize mangal ikram edildi. Katkıları için öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Kardeş okul Eskihisar İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini okulumuzda ağırladık. Etkinlikte ortak kahvaltı yapıldıktan sonra iki okulun öğrencileri okulumuz bahçesinde gönüllerince eğlenerek kaynaştılar. Programa okulumuz öğrenci velileri de katıldıllar. Lezzetli ikramları için öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz bahçesinde bulunan yabani otlar temizletilerek okulumuz bahçesinin  bakımı yapıldı.