MUĞLA / YATAĞAN - Cazkırlar İlkokulu

Cazkırlar İlkokulu

Adres
CAZKIRLAR MAH. CAZKIRLAR KÜME EVLERİ CAZKIRLAR ILKOKULU BLOK NO 26 YATAĞAN / MUĞLA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı bir okul olmaktır.
Misyon
Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf Uygulaması
09.00-12.10 13.00-14.30
Soba
Ulaşım
Büyükşehir belediyesi tarafından günde üç defa (mahalleden hareket saatleri: 07.00, 13.30, 17.30) ilçe merkezine sefer düzenlenmektedir.
Okulumuz il merkezine 45 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.